Η εταιρία Αφοί Ρόρρη δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1973, καθώς ο Γιώργος και ο Τάκης Ρόρρης ένωσαν το όραμα και την τεχνική τους για να προσφέρουν στους λάτρεις των επίπλων νέες και καινοτόμες ιδέες πάνω στο οικιακό και επαγγελματικό ξύλινο έπιπλο. Η νέα αυτή εταιρία λειτουργούσε με έδρα της ένα μικρό μαγαζί στην Ιπποκράτους, στο κέντρο της Αθήνας. Λόγω των αυξανόμενων αναγκών και με στόχο την γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρία δεν άργησε να μετακομίσει σε νέο ιδιόκτητο και μεγαλύτερο χώρο στους Αμπελόκηπους, στον οποίο εδρεύει έως και σήμερα, στην διασταύρωση των οδών Αυγερινού & Πριήνης.

Για 34 χρόνια η εταιρία μας παρείχε υψηλή ποιότητα & συνέπεια εργασιών συνεργαζόμενη με τους πιο εξειδικευμένους τεχνίτες και σχεδιαστές του χώρου, έτσι σεβόμενοι πρωτίστως τις ανάγκες των πελατών, το όραμά μας να ακολουθούμε πάντα τις εξελίξεις του χώρου και την ανάγκη μας να εξυπηρετούμε την τέχνη του επίπλου, η εταιρία μετονομάστηκε σε “Επίπλων… Τέχνη”. Το 2007 σηματοδοτεί, μαζί με την αλλαγή ονόματος της εταιρίας, μία νέα εποχή ακόμα πιο ποιοτικών υπηρεσιών, σχεδιασμό επίπλων με νέες ιδέες και επιρροές από εσωτερικό και εξωτερικό, αλλά και φέρνει μαζί νέες ολοκληρωμένες υπηρεσίες για μελέτη και διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Σήμερα στην “Επίπλων… Τέχνη” εργάζονται τεχνίτες και σχεδιαστές με γνώσεις και εμπειρία αλλά και συνεργαζόμενοι με ένα δίκτυο επαγγελματιών διακεκριμένων στο χώρο του επίπλου και της διακόσμησης, και μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη του πελατολογίου μας για μελέτη, σχεδιασμό και κατασκευή.

Η εγγύηση των υπηρεσιών μας βασίζεται στην λειτουργικότητα, τον σύγχρονο σχεδιασμό, στην άνεση, στην λεπτομέρεια αλλά και στην ανάγκη μας για διαρκή τελειοποίηση των μεθόδων μας. Στην “Επίπλων… Τέχνη” δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο, γι’ αυτό και δουλεύουμε με προσεκτικά επιλεγμένα ποιοτικά υλικά που φέρουν έγκριση CE, και ψάχνουμε για καλύτερη και ποιοτικότερη ξυλεία από τον έμπορο μέχρι τον παραγωγό έτσι ώστε στο σύνολο τους τα προϊόντα μας να φέρουν εγγύηση υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Στην “Επίπλων… Τέχνη” θα διακοσμήσουμε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με σεβασμό στο παρελθόν, με διαχρονικότητα του παρόντος αλλά και με όραμα για συνεχή εξέλιξη στο μέλλον.

Βαγγέλης Ρόρρης