Υπηρεσίες

Χειροποίητα έπιπλα

Η τριαντατετράχρονη εμπειρία μας στο χώρο του επίπλου, το μεράκι, τα ποιοτικά υλικά και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας δίνουν την δυνατότητα να κατασκευάζουμε ποιοτικά έπιπλα. Όλοι οι τεχνίτες στην "Επίπλων Τέχνη" έχουν τουλάχιστον δεκαετή εμπειρία στην κατασκευή του επίπλου. Επίσης όλα τα τυποποιημένα προϊόντα που χρησιμοποιούμε φέρουν έγκριση CE.

Ειδικές κατασκευές

Ερχόμαστε στο χώρο σας και με μετρήσεις ακριβείας όσο μεγάλη δυσκολία και να παρουσιάζει είμαστε πρόθυμοι να σχεδιάσουμε το έπιπλο με λεπτομέρεια δίνοντας έμφαση στις ανάγκες σας και στην ευχρηστία του. Εκμεταλλευόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο τον χώρο όπου θα τοποθετηθεί το έπιπλο που θα μελετηθεί ειδικά για σας.

Διακόσμηση – Σχεδιασμός

Πτυχιούχοι διακοσμητές της σχολής Βακαλό μπορούν να σας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις στη οικία ή στον επαγγελματικό σας χώρο με σεβασμό στο ύφος και στον χαρακτήρα που εσείς θέλετε να ακολουθήσετε φροντίζοντας συγχρόνως για την λειτουργικότητα του χώρου και την κάλυψη των αναγκών σας.

Επισκευές – Τροποποιήσεις

Πολλές φορές τα παλιά έπιπλα έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία, χρειάζονται όμως συντήρηση και επισκευή. Επισκευάζουμε οποιοδήποτε παλιό έπιπλο, το αναδιαμορφώνουμε ή/και το τροποποιούμε ώστε να συμβαδίζει με τις ανάγκες ενός σύγχρονου σπιτιού, κρατώντας το ύφος και την διακόσμηση του χώρου σας.